vineri, 12 noiembrie 2010

©Amintiri din copilarie.[clasele V-VIII]The last part.


A trecut ceva timp de cand n-am mai scris un post,insa am fost ocupata in ultima vreme.Aseara de exemplu am fost la bal.[porcarie mare dar sa speram ca la cel din Odobescu va fi mai frumos].Oricum sa trecem la subiect.
Clasa a VIII-a



Clasa a opta a fost si frumoasa dar si urata.Frumoasa pentru ca am devenit mai uniti si urata deoarece a fost ultimul an de scoala generala.Probabil ca daca ar fi acum sa ma intorc nu cred ca ar mai fi la fel..Inceputul a fost in forta in ceea ce priveste invatatul,fiindca diriga ne-a tot chemat la pregatiri si chiar si-a dat silinta sa facem ceva.Nu o sa uit probabil niciodata cat de mult s-a straduit femeia asta sa ne invete si sa luam note cat mai bun.Si se pare ca i-a iesit.Datorita ei am luat cu totii note mari la Evaluarea Nationala de la Romana.

Lasand la o parte invatatul,care a fost destul de chinuitor,amintirile amuzante au fost si in clasa a opta la fel ca in celelalte clase.
Cum iarna a venit repede anul trecut [nu ca anul asta cand suntem in noiembrie si e o caldura afara...o_O],eu si Andreea am inceput sa bantuim prin weekenduri pe afara pe frig.Nu conta ca ningea si ca ne inghetau cracii in cizmele alea subtiri.Momentul conteaza.Imi amintesc cum stateam pe pod si mancam chipsuri Lays Paprika si dintr-o data apare un catel:
    Andreea:"Asta ce vrea ma? "
     Eu:"Awww..ce adorabil e."
    Andreea:"Hai sa ii dam un nume. "
    Eu:"Hmmmm..cum sa se numeasca?"
   Andreea:"Ryuk! Ca e negru si seamana."
   Eu:"Binee..Ryuk ramane.Ryuuuuk ia si tu un chips."
      Eram 2 ticnite care stateam afara in expo pe frig si mancam chipsuri cu Ryuk.Cand ma gandesc acum imi vine sa plang si sa zambesc in acelasi timp,pentru ca a fost frumos.
     La scoala pai,n-o sa uit niciodata serile cand stigeau lumina in clasa inaintea orei de istorie sau de muzica si incepeam cu totii sa radem si sa dam unii peste altii pentru ca nimeni nu vedea nimic in bezna aia.
  Ada:"Nicoleta! Nicoleta unde esti???"
  Eu:" "
[Ada ducandu-se din greseala la Danut]
  Ada:"Tu nu esti Nicoleta! o_O Unde e Nicoleta?"

       Intr-o mirifica ora de tehnologie[mirifica bineinteles ca toate celelalte ore de tehno ] colegul nostru Catalin a spart din nou un geam,da lasa ca diriga nu s-a suparat.
       Momentul in care usa noastra s-a rupt ar trebui sa intre in istoria scolii nr.10,pentru ca ne-am pus pe peretele de afara o foaie,lipita cu scoci pe care scria mare:"ATENTIE N-AVEM USA!" SUPERB!
      Si pe langa asta,de fiecare data cand intra vreunu in clasa il si auzeai pe Cezar :"Baaa! Inchide usa,ai cumva casa in panta?"
    In martie la ziua lui Kyo a fost chiar dragut.Bineinteles ca n-am baut nimic pentru ca sunt fata cuminte si cand am baut o gura de sampanie au spus ca nu era Robbie Booble.O_o si stiam si eu ca nu e.
In aprilie din pacate am fost internata in spital,insa nu conteaza pentru ca m-am intors la fix pentru Evaluarile Nationale.
    Mergeam cu Andreea prin Trivale si repetam la romana.La un moment dat ne-am asezat pe o banca si spuneam fiecare specie literara in parte,ca doar diriga a zis sa mergem la padure sa ne relaxam inainte de examen.
    Examenele au iesit cu bine fiecare si cu totii am inceput sa ne gandim la banchet desigur.
    Banchetul l-am facut la Satic,intr-o pensiune superba.Ce sa zic,distractie ca doar au fost ultimele momente cand am mai fost cu totii impreuna,caci dupa ce ne-am intors deja nu mai eram o clasa.
    Probabil ca nu o sa uit niciodata anii astia si mereu o sa-mi fie dor de ei.




                                                                                                                            The End...

5 comentarii:

  1. ~Ai scris cam putin de mine ^^I.a cizeleaza putin=]]]
    Ti`am zis c`am fost la diriga pe 5=]]]In oraa de chimie=]]~

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) cine alt cnv ar putea sparge geamu si rupe usa chear dak defapt a curent si cutremur (versiunea oficiala ) da... eeh clasa a VIII-a :))

    RăspundețiȘtergere
  3. si da Cata,lasa ca a fost frumos in clasa a opta oricum. pacat ca s-au dus anii aia ;))

    RăspundețiȘtergere