marți, 2 noiembrie 2010

©Amintiri din copilarie[V-VIII]Part.a2-a

                                                                 Clasa a VI-a



     Clasa a sasea a reprezentat momentul in care am avut inca 2 colegi noi: Andrei si Cosmin.
     Cosmin era la inceput un tip timid,dar apoi a inceput sa se obisnuiasca si...sa faca diferite chestii cu care diriga nu era chiar incantata. .
La inceputul clasei stateam in banca cu o colega,dupa care m-a mutat cu Ada.. Recunosc ca nu am fost prea incantata,insa am stat cu ea toti anii viitori si tot in prima banca de la mijloc[ce dor imi e de banca aia].Oricum,moment in care m-am suparat a fost atunci cand diriga m-a mutat cu Cosmin in prima banca de la perete . [n-am stat mult din fericire pentru ca profa de mate m-a ajutat sa ma mut inapoi: Eu:"Doamna nu-mi place aici deloc. " ;Profa:"Dar cum de te-a mutat tocmai pe tine? " ; Eu:"Ca sa nu mai vorbeasca Ionut cu Cosmin...";Profa:"Dar nu e bine pentru ca asta te tine de vorba." ;Cosmin[revoltat]:"Cine doamna eu??? ".

          Imi amintesc ca in clasa a sasea colegii mei au fost intr-o excursie la Brasov,la care eu nu m-am dus pentru ca era ziua lu` tataie [cel viu nu cel care a murit].
          Clasa a sasea a fost si cea in care stateam cu orele si o ascultam pe diriga cum ne povesteste despre viata lui Ion Creanga cate vreo 2 ore consecutive [asta pentru ca aveam 2 ore de romana una dupa alta ].
         A fost frumos cand au venit tantiile alea care ne-au vorbit despre ciclu si tampoane.
             Diriga:"Fetele sa mearga in camerata pentru ca trebuie sa vorbeasca cineva cu ele.Baietii,la biologie cu voi."
          Baietii:"Da de ce???"
          Diriga:"Nu mai puneti intrebari."
       Dupa ce ne-a explicat o tanti o ora ca noi nu mergem cracanate daca suntem pe stop,a trebuit sa ascundem tampoanele primite "cadou",iar baietii tot ni le-au gasit.
      Partea nasoala la clasa a sasea a fost aceea ca diriga era hotarata ca dintr-a saptea sa ne mutam intr-o clasa de la etajul 2 cu numele de "Comunicare". Multe am plans pe tema asta si chiar nu vroiam sa ne mutam din clasa aia.




                                                                                                                           Va urma...



8 comentarii:

  1. ~=]]] ha ha ha
    Hai da`te dracu da` eu cand apar:|?~

    RăspundețiȘtergere
  2. ti-am zis:> intr-a saptea si a opta sriu mai mult ca am si mai multe de scris despre tine..asa intr-a sasea nu prea:-?

    RăspundețiȘtergere
  3. vai ce tare , imi amintesc de cand m`a mutat pe mine diriga cu unu care era oaia neagra a clasei , deci stiu ce ai simtit :))

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place foarte mult blogul tau felicitari....sincere felicitari si succes

    RăspundețiȘtergere
  5. ink sunt suparat k n-ai zis cine a spart geamu...rupt usa etc :) dar oricum amintirile 1-8 nu se vor uita niciodata :P

    RăspundețiȘtergere
  6. tu ai spart geamu` na:))
    deci sa stiti dragi cititori ca cel care a spart geamul a fost CATALIN=))

    RăspundețiȘtergere