vineri, 24 decembrie 2010

© Ajunul Craciunului

      Ok...iata-ne ajunsi si pe 24 decembrie 2010. E ajunul Craciunului, stau la calculator cu bradul impodobit si luminand langa mine si,ma gandesc la ceea ce o sa fie maine. Da, maine e Craciunul. Nu stiu,cand eram mai mica spuneam mai cu entuziasm propozitia aia,dar acum nu ma mai simt asa de bine dispusa.
     Mosu imi pare rau sa spun dar nu exista! Pacat,ar fi fost chiar amuzant sa stii ca exista un batranel care sta in Laponia si face cadouri pentru toti oamenii din intreaga lume, ajutat de spiridusii sai cei harnici. Chiar daca ar fi existat,cum naiba ajungea el la toate casele din lume intr-o singura noapte?! o_O
     Ma rog, revenind la ceea ce vroiam sa spun initial,maine va fi ziua de Craciun (una dintre cele 3). Stiu intocmai ce voi face, deci nu va fi o mare surpriza in ceea ce priveste activitatea mea de maine.
     In ceea ce priveste cadourile...hmm sincer spun,nu ma astept la nimic. De ce? Pentru ca nu mai vreau nimic de Craciunul asta. Toti ma intrebau:"Ce iti doresti de Craciun?",iar eu le-am raspuns ca un mare si calduros NIMIC. E ciudat din partea mea faptul ca nu vreau niciun cadou de Craciun, pentru ca,in mod obisnuit as fi vrut toate cadourile posibile de pe planeta.Nu stiu cum sa zic,dar nu mai simt Craciunul asa cum il simteam cand eram mica. Ba din contra, cu siguranta voi primi o bluza sau un parfum maine de Craciun si un calduros"Craciun Fericit!". Nu zic, gestul conteaza si chiar ma bucura,insa parca as avea nevoie de un nou inceput ca sa ma bucur din nou de Craciun cum o faceam demult.
     Oricum,Craciun fericit tuturor si tot ce va doriti! >:D<
     Merry Christmas everyone!

                                            

3 comentarii: