luni, 18 octombrie 2010

©O dupa-amiaza ploioasa.

               Ea sta la masa din cafeneaua goala. Doar un barbat mai in varsta isi varsa amarul de o ora in ceasca goala demult.Se uita lung in ceasca alba si din cand in cand priveste la ceas.
               Fata intoarce capul si deschide la intamplare revista pe care abia si-o cumparase de la chioscul unde vindea un batranel simpatic si amabil. Primul titlu care ii apare este "True love"..."Hmm...dragostea adevarata.." gandi ea afisand un zambet subtil.Ofta si se uita pe geamul de langa masa unde era asezata. Afara era agitatie.Masinile treceau una dupa alta,oamenii mergeau cu repeziciune,iar cainii se ascundeau pe sub masinile parcate. Ploua...era o dupa-amiaza ploioasa."Oare ce m-a facut sa ies din casa pe vremea asta? Puteam sa stau linistita acasa si sa ma uit la televizor..."
               Dintr-o data usa cafenelei se deschise.Fata tresari si observa ca barbatul care se chinuia sa bea ceasca aia amarata de cafea disparuse."Pana si el a plecat...". Nu urma mult si o umbrela rosie se inchise in usa.Apoi intra in cafenea un baiat inalt si cu un zambet pe chip...
.

5 comentarii:

  1. ~Deci se pare ca mie nu mi`a aparut comu` >.<
    Sa ma repet:Nu am inteles desore ce e vorba,si ala de la sfarsit am crezut ca`i Alex=]]
    Oricum poza cu cafeaua arata bine =P~ ..Vreau ciocolata calda:|~

    RăspundețiȘtergere
  2. bai povestirea nu este despre mine si despre alex. si oricum daca n-ai inteles despre ce e vorba o sa intelegi tu in urmatoarele postari cand o sa mai am inspiratie legata de aceasta povestire:))

    RăspundețiȘtergere
  3. e faina ;;) ai talent ce sa mai :X:*

    RăspundețiȘtergere
  4. se vede că eşti colega'mea de la filologie. :-"

    RăspundețiȘtergere