duminică, 28 noiembrie 2010

© Trip to the Dracula`s castle

   Weekend-ul asta am fost cu clasa intr-o excursie la Bran. Toate bune si frumoase[m-am trezit de la 6 jumate ca sa plecam la 8 din parcarea de la Kaufland ],autocarul a plecat si incepea drumul cel lung spre Bran. Gandul numai la serpentinele alea ma facea sa borasc,insa din fericire am scapat ieftin si nu mi-a fost rau .
   Ajungand mai intai la Campulung,la cofetaria "Iepurasul" ( unde mai fusesem si atunci cand am plecat in banchet ),am inghetat putin de frig pe afara,asteptandu-i pe "copilasii" de clasa a cincea sa bage in ei prajituri cu crema multa . [Nu pot sa inteleg niciodata cum dracu de lor nu li s-a facut rau dupa ce s-au indopat de la cofetarie la ora aia a diminetii... ].
   Apoi autocarul pleaca si nu se mai opreste decat o singura data,ca sa facem poze in zapada .Mi-era al dracului de frig,dar ce mai conta,oricum peisajul era genial.
   Ajungand la pensiunea care s-a numit "Dumbrava minunata" , [ ,nu ma pot abtine],ne-am cazat fiecare in camere si apoi am frecat menta . Spun asta pentru ca,au hotarat sa nu mergem la Castelul Bran de sambata,ci duminica,iar sambata sa frecam menta prin pensiune.
   Apoi,ne-am apucat sa facem de mancare,gratar,alea alea ,si am si mancat cu ocazia asta. [Nu uit sa precizez faptul ca desi,au fost foarte multe manele,s-a pus si Kamelot,Metallica,Guns `n roses,Cargo,etc.,deci a fost ok pe la sfarsit cand a venit si randul rockului,chiar daca plecase jumatate din sala spre camere cand s-a auzit muzica rock in boxe .] Da ce conteaza,eu m-am simtit bine.
   Noaptea a trecut repede,desi am dormit prost,mi-a fost frig si am tot auzit zgomote pe hol,pentru ca nu aveau stare colegii mei si se fataiau pe scarile alea de mi-au sunat capacele.
   De dimineata m-am trezit destul de prost,dar mi-am revenit repede.
   Ei,si acum vine partea interesanta. : VIZITA IN CASTELUL GROAZEI!
   Daaaa..de cand asteptam sa intru. Recunosc ca nu mai fusesem niciodata acolo,deci a fost pentru prima oara si pot sa spun ca a fost genial de infricosator. :
   Eu,Alex,Bianca,Denisa si Catalina am decis sa intram primii[proasta idee]:
   Am pasit cu teama in incaperea stramta si intunecoasa,si am dat de primele efecte speciale..O chestie ca un fel de pod care te facea sa te dezechilibrezi. Mergand mai departe,tinandu-l pe Alex de mana [asta pentru ca faceam pe mine de frica ],a inceput TEROAREA.
   Sunete dubioase se auzeau,podeaua era ciudata de te scufundai in ea [cred ca erau si niste serpi pe acolo,bine,artificiali ca doar nu adevarati,dar ce sa vad eu ca eu nu mai vedeam decat drumul spre iesire],un ciudat care scotea mana si gemea ca si cum i-ar fi bagat cineva o sabie in inima si un nene care avea capul pus pe un manechin careia i se vedeau matele. Remarca mea la vederea acestiu specimen a fost:"E mort...sau nu e mort? " .
   Dupa chestia asta,Bianca a inceput sa ma stranga de mana si sa urle,iar de fiecare data cand urla ea urlam si eu ca ma speria mai mult ea decat ceea ce era inauntru.
   Ajunsi la final,ne astepta un nene cu o masca pe fata,imbracat tot in negru.Cred ca vroia sa fie Moartea...Am inchis ochii ca deja credeam ca o sa mor acolo [ ] si am trecut pe langa el,sperand ca nu ma vede.
   Asa e,nu m-a bagat prea mult pe mine in seama,insa pe Bianca a luat-o la ochi:
     Bianca:"Aaaaaa!! Gata,lasa-ma,deci te rog PLEACA"
[fiti atenti replica din partea lui]:
     El:"Da unde sa plec?"
   M-am grabit sa urc scarile alea de care ma tot loveam si nu reuseam sa urc o treapta,ca eram prea ocupata sa tip [ ] si am simtit cum cineva ma trage de picior. Eh,pana acolo mi-a fost.
   Am bagat frate o fuga tipand si dand din maini ca in filmele horror,iar in spatele meu Bianca imi urma exemplul.
   Apoi,ajungand la colegele care se uitau ingrozite la mine in ce hal am putut sa ies de acolo,m-au luat in brate si incercau sa ma calmeze,dar eu bineinteles tremuram si radeam ca proasta .
   Si urmeaza deznodamantul: tipul ala care ma luase de picior iesise dupa noi. Am fugit mancand pamantul,desi n-aveam niciun motiv sa mai fug.
   Calmandu-ma si zicand ca mai vreau mai vreau,am mers si mi-am cumparat o cana cu Dracula pe care scrie:"TRANSILVANIAN COCKTEIL: 50ml blood type A,20ml blood type 0,for low fat use vegetarians!",un tricou negru pe care scrie:"Princess of darkness" si e o poza cu un vampir si sange,o chestie de pus la gat cu craniu,si o bratara.


                Recunosc ca mi-a placut la nebunie sa ma sperii ca fraiera de efectele alea speciale si sa merg la Castelul Groazei. Sper sa mai trec pe acolo cat de curand.

3 comentarii: