miercuri, 13 aprilie 2011

© The pain is mine.

 Postul ce va urma va fi efectul unei stari pe care nimeni nu o poate intelege. Rog a va pastra calmul pana la sfarsitul acestuia si a nu crede ca sunt nebuna. Pentru ca nu sunt nebuna. Sunt nebuna de legat. :) Multumesc.




          Sunt aici. In locul asta gol pusca si plin cu chestii multe. Stau si ma uit ca proasta pe geam. Nu-mi pasa! Poate ploua. Poate ninge. Nu stiu.
        Ce-ar fi ca maine sa iau un taxi in drum spre scoala? Sau nuuu...ma pot duce cu trenul! Sigur ma voi duce cu trenul la scoala. Sunt placut impresionata de faptul ca nu circula niciun tren spre liceul meu. Ce conteaza? Eu ma voi duce cu trenul.
           Ce-ar fi sa nu mai fumez o tigare care nu exista? O sa imi cumpar un nou pachet de guma. De data asta va fi cu pepene. E buna guma aia. Daca nu va place guma cu aroma de pepene sunteti stupizi! Asa ca nu mai comentati! Mersi.
    Cum spuneam... stau si ma uit pe geam. Acum? Nu! Acum scriu ceva aici. Nu mint! Pe bune daca mint.
  Stiu..nu are nicio logica. Hai sa va explic. Sunt trista. E clar pana aici? Ok. Nu filozofez aici si nici nu vreau sa fac asta, pentru ca tot nebuna as fi fost considerata. Va spun direct ca simt o chestie inauntrul meu care ma apasa. E aiurea ca nu stiu cum sa respir. Bun! Destul cu lucrurile spuse asa pe direct. Hai sa filozofam.
   Fiecare picatura care ajunge pe suprafata umeda a solului imi crapa muschiul inimii in parti pe care nu le mai adun. E bine asa? Normal ca nu e bine.
    Plang! Nu sunt ticnita! Doar sunt trista. REPET : TRISTA. Nu cititi postul asta si spuneti "mama ce prostie!"
Prostie e faptul ca nu intelegeti. Nu stiu daca ati trecut sau treceti prin starea asta dar nici nu va doresc! Va doresc sa fiti fericiti alaturi de cea pe care o iubiti [sau la masculin]. Imi place sa va privesc cum va traiti viata fericiti si  sa imi amintesc de vremuri trecute. Lasati-ma sa plang. O sa-mi revin eu pana la urma... Nu stiu ce doare mai tare : faptul ca am pierdut ce aveam sau faptul ca am ramas cu durere? Nuuu..cu siguranta durerea o s-o pastrez! E a mea! CLAR?














            Si poate maine o sa merg cu autobuzul la liceu... Ma gandesc ca poate ploua... Trenu nu o sa circule.

6 comentarii:

  1. well, eu inteleg perfect ce vrei sa spui in post-ul asta D= stiu cum e. hmm, sper ca vei trece cat mai curand peste sentimentele astea si vei uita de durere. ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc. intr-adevar..totul trece. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi se pare o adunatura de idei dezordonate care vin de capul lor in capul tau atunci cand nu te mai poti concentra nici macare sa legi inceputul si sfarsitul unei propozitii. putini au curajul sa puna pixul pe foiae in astfel de momente... asa ca mai presus de tot ce nu pot sa inteleg din postul tau, pentru asta te felicit

    RăspundețiȘtergere
  4. exact asa si e..o adunatura de idei dezordnonate care vin in capul meu cand sunt in starea in care eram.

    RăspundețiȘtergere