luni, 4 aprilie 2011

© Watashi wa baka desu.

  Watashi wa baka desu. In traducere :"sunt o fraiera."
  Sunt, dar asta e. Ce conteaza? Chiar daca sunt asa, totusi, exista persoane care ma iubesc. Totusi, exista oameni care rad cu mine atunci cand ma impiedic sau care ma incurajeaza atunci cand ma lovesc. Totusi, exista cineva acolo pentru mine.
  De ce sunt o fraiera? Pentru ca am multe momente in care nu ii vad pe cei din jur. Pentru ca nu stiu sa apreciez atunci cand trebuie si apoi plang. De ce plang? Pentru ca ma simt rau pentru cei pe care nu i-am apreciat.
  Ma bucur atunci cand fac o poza cerului si plang atunci cand ploua. Rad cand vad un anime frumos si ma supar cand cineva e trist. Ma agit cand dau un test si rasuflu usurata cand aflu ca am facut bine. Ma intristez cand cineva nu imi raspunde si ma inveselesc cand aflu ca de fapt vroia sa raspunda dar nu putea. Ma enervez cand cineva ma trateaza urat si ma calmez cand sunt luata in brate. In concluzie : watashi wa baka desu.
  Cred in dragoste adevarata si plang pentru ca e prea grea. Ma uit la filme si ma pierd in personaje. Ies afara si ma plimb pe dig cu ochii inchisi sperand sa nu cad. Zambesc cand e frumos afara si cand ninge.Astept Craciunul si stau linistita pana ce trece. Merg la cimitir si plang pentru ca mi-e dor de bunicul meu. Cand ma impiedic rad de mine insami si ii fac si pe ceilalti sa rada. In concluzie : watashi wa baka desu.
  Demult, vroiam sa fiu altfel. Sa nu mai pun suflet in nimic. Sa nu imi mai pese, dar mi-am dat seama ca nu sunt eu aceea care nu arata ca ii pasa. Watashi wa baka desu. Si ce daca?
  Asta sunt eu, o fraiera sentimentala. BAKAAAA! ^_^

5 comentarii:

  1. Awww ^^ Ador post-ul asta! Cred ca ni se potriveste tuturor. <3

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place chestia aia cu "i love the why of things" :) la fel gandesc si eu. nu ma intereseaza CUM se face un lucru, ci DE CE.

    RăspundețiȘtergere
  3. exact. ce rost are sa stiu CUM, cand nu stiu DE CE. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. cred k fiecare avem momente kand nu stim kum facem un lucru,...ci doar k l-am facut....si a iesit...k siguranta. Nu exista posibilitatea k facand ceva sa nu iti iasa.........toti avem....o parte prostuta ..si cred k kei mai multi sunt constienti de acest lucru....imi place foarte mult sa citesc postarile tale....ai un stil aparte de a atrage privirea spre randurile tale..^_^

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt de acord cu parerea ta. nu cred ca exista om perfect, asa ca toti suntem prostuti in felul nostru.
    de asemenea, iti multumesc ca imi vizitezi blogul si apreciez. ^^

    RăspundețiȘtergere