duminică, 17 iunie 2012

© Pentru că e vară

     Şiiii a venit vara peste noi. Nimic nu se compară cu mirosul verii peste tot. Parcă îţi vine să te iei în braţe cu soarele şi să te urci pe o adiere care te poate duce departe.
    Cu toţii ne facem planuri chiar cu câteva luni înainte să vina vara, dar puţini dintre noi avem şi norocul să le ducem până la capăt. Unii vor la mare, alţii vor la munte, ceilalţi vor la ţară., "ăiălalţi" vor în ţări străine...Cert e că nu există specimen care să nu vrea să scape de mirosul de "oraş încins". Dacă am putea ne-am lua vara după noi până şi în februarie, dar nu avem decât 3 luni de vară, deci trebuie să profităm de ea.
     Nimic nu e trist la vară! Până şi atunci când plouă îţi vine să dansezi de fericire. Nu ai voie să fii trist vara! Nu ai voie să plângi. Nu ai voie să suferi. Dar, ai voie să te distrezi. Ai voie să sari, să alergi, să dansezi, să cânţi, să pleci departe singur sau cu prietenii, sau cu familia, sau cu pisica, sau cu oricine îţi doreşti tu. Ai voie să te urci pe un bloc şi să strigi : "E vară!". Da! Ai voie să te muţi la Constanţa pe parcursul verii. Poţi chiar să alergi de nebun singur pe plajă noaptea la ora 1:00. Poţi să faci baie dezbrăcat în mare şi poţi să strigi cât vrei.
      De ce? Pentru că e vară, şi eşti liber, şi vrei, şi ştii că vrei, şi pentru că "vara nu dormi"! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu